Marjolijn Schram   Ervaringen van klanten

"Ik heb jou in je werk als advocaat ervaren als integer, streng waar het nodig was en steeds rechtvaardig. Wat mij vooral is bijgebleven is dat je mij gezien hebt als in wie ik was en mij geholpen hebt mijn gevoel van eigenwaarde te herwinnen. Je hebt mij op een rustige en duidelijke manier gewezen op mijn plichten maar vooral ook op mijn rechten en je hebt ervoor gezorgd dat daar ook naar gehandeld werd. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat als er iets aan de hand is, waarvoor ik een advocaat nodig zou hebben, dat ik jou altijd kan benaderen en dat je mij altijd zal helpen op passende wijze."

 

 

"Mijn ervaring met mr. M. (Marjolijn) J.L. Schram betreft een zaak die zich in juli 2015 afspeelde, is zeer positief.

Kenmerkend voor onze contacten was: een oprechte betrokkenheid, hoge deskundigheid, zeer goede bereikbaarheid van haar als advocaat, zowel als van haar kantoor (secretariaat), klantvriendelijkheid en goede nazorg (voor eventuele extra vragen over de zaak). Wat ik ook waardeer is haar eerlijkheid in de te verwachten resultaten, de snelheid m.b.t. de behandeling van de zaak en haar top strategieën & advies in de behandeling van de zaak. Kortom: zeker een aanrader!

 

Cliënte uit 's-Hertogenbosch"

 

 

"Je recommande vivement Maître M. (Marjolijn) J.L. Schram.

 

Au courant de l’année 2015 Maître Schram pris mon dossier en charge et je n'ai rencontré que professionalisme, disponibilité, efficacité et rapidité ainsi qu'une transparence quand aux risques à encourir. J’ai également apprécié sa stratégie et ses conseils relatifs à mon dossier, et... cerise sur le gâteau: elle parle le français!

 

Une cliente satisfaite de la ville de ’s-Hertogenbosch"

 

 

Ik ben erg tevreden over de aanpak van Mevr. Schram. Ze heeft mij altijd bewust gemaakt wat de realiteit is en wat de gevolgen kunnen zijn.

In mijn geval was het de uitdaging om de rechter te overtuigen wat de kern van het juridische probleem was.

Het is Mevr. schram gelukt om het emotionele gedeelte met respect aan de kant te zetten en focus te leggen op het juridische vlak.

 

Evertsenstraat 3,  5224 HN 's-Hertogenbosch,  T (073) 627 07 60,  F (073) 612 23 21,  E info@vanderkruijsadvocaten.nl

Algemene voorwaarden

Van der Kruijs Advocaten © 2015. All Rights Reserved. Website by Heymans-Vanhove